John Coffey - Jack Daniel's Future Legends Episode 5 TRAILER

John Coffey – Jack Daniel’s Future Legends Episode 5 TRAILER

Kun je je die ene show van die ene band nog herinneren waarbij iedereen compleet uit zijn dak ging? Die show waarbij de hele zaal een moshpit was en er zelfs mensen aan het plafond hingen? Dat is min of meer hoe álle shows van John Coffey verlopen. De vijf gasten uit Utrecht stonden al op flink wat podia door heel Europa, en gaan met de release van hun derde album The Great News voor nóg groter, nóg harder en nóg beter. Voor de documentaireserie Future Legends worden de jongens gevolgd tijdens de release van hun nieuwe plaat, en zie je hoe het is om in de luidste band van Nederland te spelen.

Jack is sinds 1866 altijd onstage, backstage of in de studio aanwezig en wordt omarmt door alle grote muzieklegendes. Jack Daniel’s presenteert nu Future Legends, een serie documentaires en exclusieve concertavonden met de Nederlandse bands die het in zich hebben om uit te groeien tot de legendes van morgen.
Deze content is uitsluitend bedoeld voor mensen van 18 jaar en ouder. Dit mag niet worden doorgestuurd naar, of op een andere manier beschikbaar gemaakt worden voor iedereen jonger dan 18 jaar oud.

Montage: Dusty Thuss